Manos garner tillverkas av naturliga fibrer: ull,silke,bomull ,lin och alpacka. vatten och andra naturliga resurser används med omsorg och man undviker att använda skadliga kemikalier i färgningsprocessen

Manos del Uruguay är en icke-vinstdriven organisation som ägs och drivs av lantbrukande kvinnor. Manos har i över 40 år verkat för att förbättra kvinnors situation i det uruguyanska samhället genom att tillhandahålla både ekonomisk självständighet och möjlighet till personlig utveckling.

Alegria

Sockgarnet från Manos!
Alegria kommer i en underbar blandning av superwash-behandlad merinoull och slitstark polyamid. Detta resulterar i ett fantastiskt mjukt garn med god formbarhet och skön känsla. Garnet är handfärgat och kommer i massor av vackra färgställningar. Alegria passar lika bra till sockor som till barnplagg och sjalar.

Lace

Manos del Uruguays Lace är gjort i en rik blandning av baby alpacka, silke och kaschmir. Garnet passar perfekt till dina vackraste spetsprojekt.

Marina

Manos del Uruguays Marina är ett entrådigt, otroligt lätt och mjukt lacevikt-garn i 100% superwashbehandlad merinoull. Med hela 800 meter per härva har du här det perfekta garnet för dina skira sjalar och vackra spetsprojekt. Marina kommer dessutom i en underbar skala av handfärgade nyanser som erbjuder något för alla smaker.

Fino enfärgat svart
Fino kit om 5 färger